Site logo
Descripción

El 16 juny de 2012 es va inaugurar la sala d’escalada Gravetat Zero, una nova instal·lació al cor de Terrassa. La proposta neix d’un projecte comú entre dos escaladors terrassencs: Juan Reina i Nacho Garcia.

El recinte havia estat una important fàbrica tèxtil, obra de Lluís Moncunill. Ara, doncs, esport i tradició arquitectònica conviuen en un mateix espai. La sala s’integra perfectament a l’estil modernista que recórrer tot el carrer.

Oferim més de 500m2 escalables amb diferents espais: rocòdrom, sala de fitness i boulder amb un servei professional tant per la formació de principiants, activitats extraescolars o perfeccionament de l’escalada. Tanmateix, la sala disposa d’un espai polivalent on es realitzen estiraments i relaxació, ioga, pilates i molt més. Podeu trobar servei de cafeteria/bar, un espai de vestuaris, lloguer de material, aparcament de bicicletes i motocicletes, així com un ampli ventall de material complementari per la pràctica de l’escalada.

Gravetat Zero es caracteritza pel seu ambient acollidor i familiar.

Una alternativa d’oci esportiva i agradable al bell mig de la nostra ciutat.

—-

El 16 de junio de 2012 se inaugura la sala de escalada Gravetat Zero, una nueva instalación en el corazón de Terrassa. La propuesta nace de un proyecto común entre dos escaladores de terrasencs: Juan Reina y Nacho García.

El recinto fue una importante fábrica téxtil obra Lluís Moncunill. Ahora, deporte y tradición arquitectónica conviven en un mismo espacio. La sala se integra perfectamente al estilo modernista que recorre toda la calle.

Esta sala ofrece más de 500m2 escalables con diferentes espacios: rocódromo, sala de fitness y boulder con un servicio profesional tanto para la formación de principiantes, actividades extraescolares o perfeccionamiento de la escalada.

Así mismo, la sala dispone de un espacio polivalente donde se realizan estiramientos y relajación, yoga, pilates y mucho más. Podéis encontrar un servicio de cafetería/bar, vestuarios, alquiler de material, parking de bicicletas y motocicletas, así como un amplio abanico de material complementario para la práctica de la escalada.

Gravetat Zero se caracteriza por su ambiente acogedor y familiar.

Una alternativa de ocio deportiva y agradable en mitad de la ciudad de Terrassa.

Ubicación
Vídeo
  • Sin comentarios todavía.
  • Añadir valoración